U bevindt zich ⇒ Home / Evenementen / Agenda

De Achterhoekse en Liemerse Evenementen Agenda

De Uit-Agenda van de Regio Achterhoek en Liemers. Een overzicht van de activeiten en evenementen deze maand.

Er is veel te doen voor jong en oud

Evenementen in juli '24 (weergave start op de 21e)

« Vorige Maand || Volgende Maand || Evenement Aanmelden »

Zwarte Cross Festival in Lichtenvoorde

Lichtenvoorde - Donderdag 18 t/m zondag 21 juli 2024

Van 18 tot en met 21 juli zal het Zwarte Cross Festival plaatsvinden, een waar familiespektakel dat jong en oud zal betoveren met meer dan twintig geweldige bands. Dit unieke evenement staat bekend als het grootste muziekfestival in Oost-Nederland en tevens als het meest imposante en hilarische motorcross-evenement van heel West-Europa. Met een veelheid aan activiteiten zoals sport, muziek, spektakel en een bruisende festivalcamping, zal het festival je hart vullen met emoties. Er valt zoveel te beleven en te aanschouwen dat je zintuigen simpelweg overweldigd zullen worden.
Tickets via de website van de organisatie.
locatie
Festivalterrein de Schans
plaats
Lichtenvoorde (gem. Oost_Gelre)
email
website

Toneelstuk: Gedrukt in Zutphen, alsof de duvel er mee speelt... in Zutphen

Zutphen - Donderdag 18 t/m zondag 21 juli 2024

Toneelgroep de DrogeNappers verzorgt van donderdag 18 t/m zondag 21 juli, 8 voorstellingen met als titel: Gedrukt in Zutphen...alsof de duvel er mee speelt... In een (historische) reis door de tijd maakt u kennis met Jaromir in de Librije, dominee Martinet in een buitenklasje en drukker Thiman, die het eerste boekwerk in Zutphen drukte.
Voor info speeldagen/tijden en reservering van (gratis) kaarten bezoekt u de website van de organisatie.
locatie
Burgerzaal, Lange Hofstraat 4
plaats
Zutphen (gem. Zutphen)
tel.
email
website

Rommelmarkt in Sinderen

Sinderen - Zondag 21 juli 2024

De Rommelmarkt op zondag 21 juni bij de Koffieboerderij Groot Nibbelink in Sinderen wordt georganiseerd door Thema Events. Een al jaren zeer drukke markt op een unieke locatie. Markt ligt vast tegen de drukbezochte speeltuin aan. Het parkeren is gratis evenals een bezoek aan de speeltuin. De combinatie Koffieboerderij/Speeltuin en Rommelmarkt is al jaren een schot in de roos.
Het parkeren is gratis en de entree is € 3,- p.p. Kinderen tot 12 jaar mogen onder begeleiding gratis naar binnen.
aanvang
09:30 uur.
eindtijd
16:00 uur.
locatie
Koffieboerderij Groot Nibbelink, Nibbelinklaan 12
plaats
Sinderen (gem. Oude_IJsselstreek)
email
website

Vordense Zomerfeesten in Vorden

Vorden - Donderdag 25 t/m zondag 28 juli 2024

Zomerfeesten in Vorden worden gehouden van 25 t/m 28 juli. Vier dagen feest in het dorp en alle dagen kermis. Het muzikale programma en de kermis zal zich afspelen op de kasteelweide van kasteel Vorden. De Kermis is geopend vanaf donderdagmiddag 25 juli om 14.00 uur.
locatie
Feesttent Kasteelweide
plaats
Vorden (gem. Bronckhorst)
website

Kermis in Voor-Beltrum

Voor-Beltrum - Zaterdag 27 t/m dinsdag 30 juli 2024

De kermis van het buurtschap Voor-Beltrum wordt gehouden van zaterdag 27 t/m dinsdag 30 juli. Op het feestterrein bij Halfweg is niet alleen de feesttent te vinden met een vol muzikale programma, maar ook diverse attracties, schiettenten en eetkramen.
locatie
Feesttent Halfweg Grolseweg 18
plaats
Voor-Beltrum (gem. Berkelland)
website

KIEK Filmfestival in Heurne

Heurne - Zaterdag 27 juli 2024

Op zaterdag 27 juli draait het KIEK Filmfestival weer twee fantastische films, en dit keer op een heel speciale plek: de Heurnse Kerk in De Heurne. Samen genieten van twee prachtige filmvoorstellingen. KIEK is een initiatief van de Rotary Club Aalten Wisch, en de opbrengst gaat naar 'De Jongeren van Milton' - een sport- en muziekproject met een maatschappelijk doel, onderdeel van het 'Jongerencentrum 0315' in Ulft.
Om 18.00 uur draait de kinderfilm "Migration" (tickets: €5,00).
Om 21.00 uur draait de avondfilm "The Peanut Butter Falcon" (tickets: €12,50).
Tickets zijn verkrijgbaar via de website van de organisatie.
aanvang
18:00 uur.
eindtijd
23:30 uur.
locatie
De Heurnse Kerk Lage Heurnseweg 58
plaats
Heurne (gem. Aalten)
email
website

Pannenkoekenrit in Laren

Laren - Zondag 28 juli 2024

Zondag 28 juli kunt u tijdens de Pannenkoekenrit, georganiseerd door TBL (Toeristenbelang Laren), vanaf de fiets, auto of oldtimer tractor een prachtige route volgen en na afloop een pannenkoek eten. Er is ook een speciale kinderfietsroute. De start en terugkomst zijn bij de familie Woestenenk aan de Marsmansteeg. Halverwege de fietstocht is een pauzeplek met eten en drinken. Vertrektijden zijn van 10:00 tot 13:00 uur. Parkeren wordt aangegeven. De routes zijn: fietsroute 40 km, kinderroute 10-15 km, autotocht 60 km, en tractorroute 50 km.
aanvang
10:00 uur.
eindtijd
13:00 uur.
locatie
Woestenenk, Marsmansteeg
plaats
Laren (gem. Lochem)
email
website

VVV Zomerfietstocht in Dinxperlo

Dinxperlo - Zondag 28 juli 2024

Op zondag 28 juli organiseert VVV Dinxperlo de eerste van drie zomerfietstochten. De route voert langs schilderachtige weggetjes en rustige paden, met voldoende gelegenheden onderweg voor een gezellige pauze. Na de ontspannen rit staat bij Koenders in Breedenbrioek een lichte maaltijd klaar om van te genieten. Starten kan tussen 10.30 uur en 13.30 uur bij het VVV-kantoor aan de Markt 4 in Dinxperlo.
Voor slechts €10, inclusief versnaperingen en een warme hap, beleef je een prachtige dag op de fiets.
aanvang
10:30 uur.
locatie
VVV Dinxperlo, Markt 4
plaats
Dinxperlo (gem. Aalten)
email
website

VVV Zomerfietstocht in Gendringen

Gendringen - Zondag 28 juli 2024

Op zondag 28 juli organiseert de werkgroep Fietsen en Wandelen van de VVV Oude IJsselstreek een VVV Zomerfietstocht. Er kan gestart worden tussen 11.00 en 13.00 uur bij Zorgcentrum Grandcafé De Oevelgunne, Kerkplein 3. Deelnemers krijgen een routebeschrijving mee.
Inschrijfgeld € 2,50 per persoon.
aanvang
11:00 uur.
eindtijd
13:00 uur.
locatie
Zorgcentrum Grandcafé De Oevelgunne, Kerkplein 3 te Gendringen
plaats
Gendringen (gem. Oude_IJsselstreek)
tel.
email
website
Evenementen eerder deze maand
« Vorige Maand || Volgende Maand »

Dochterens Tentfeest in Lochem

Lochem - Zondag 30 juni t/m maandag 1 juli 2024

Het Dochterens Tentfeest wordt georganiseerd op zaterdag 6 juli. De middag begint met een muzikale bingo, aansluitend het traditionele vogelschieten met gezellige muziek van de band Kroam. Voor de kids zal er een stormbaan zijn, waarop ze zich helemaal kunnen uitleven. Na de huldiging van de Schutterskoning(in) barst het feest tot in de late uurtjes los met de jongens van Alive
Gratis toegang.
locatie
Feesttent Zutphenseweg 101
plaats
Lochem (gem. Lochem)
website

Barchemse Wandel4Daagse in Barchem

Barchem - Donderdag 4 t/m zondag 7 juli 2024

Van donderdag 4 tot en met zondag 7 juli vindt de 17e editie van de Barchemse wandel4Daagse plaats. Vier dagen wandelen de deelnemers over afstanden van 15, 20, 30, 40 of 50 kilometer in een prachtige omgeving. In een gezellige Achterhoekse sfeer genieten van natuur en cultuur.
locatie
Dorpshuis ’t Onderschoer Beukenlaan 1
plaats
Barchem (gem. Lochem)
email
website

Hootchie Koe Festival in Varsseveld

Varsseveld - Vrijdag 5 t/m zondag 7 juli 2024

Hootchie Koe is een festival voor mensen van 0 tot 120 jaar. Het terrein is voorzien van twee grote podia voor livebands, een ruime circustent voor theater en muziek, en langs het water is er een intiem podium aan het strand van Varsseveld. Het erf van 't Hofshuus is ingericht met kleurrijke eettentjes van lokale horecagelegenheden, een ruime kinderweide met een kookcafé, en een nostalgische kermis op het weiland. Clowns, dichters, acteurs en kunstenaars maken het programma compleet. Het Hootchie Koe Festival wordt gehouden op het erf van 't Hofshuus in Varsseveld. De ingang van het festivalterrein bevindt zich echter aan de Gasthuisweg.
Tickets via de site van de organisatie.
aanvang
17:00 uur.
plaats
Varsseveld (gem. Oude_IJsselstreek)
email
website

Zomerfeesten in Eibergen

Eibergen - Vrijdag 5 t/m zondag 7 juli 2024

De Zomerfeesten in Eibergen starten op vrijdag 5 juli. De tent gaat zowel vrijdag als zaterdag om 20:00 uur open. Vrijdagavond vindt een Voute Party plaats met DJ Doubble B en Dolce Vita, die de meest foute hits zullen draaien. Op zaterdag 6 juli zorgen DJ Doubble B en de Party Criminals voor een spetterende avond.
Tickets zie website van de organisatie.
Op zondag 7 juli om 10:00 uur geven Muziekvereniging Euphonia en Excelsior Eibergen een concert in de tent. Na afloop is er tot 18:00 uur gelegenheid om te borrelen en een hapje te eten.
aanvang
20:00 uur.
locatie
Feesttent op de Brink
plaats
Eibergen (gem. Berkelland)
website

Openluchtspel - Waor 'ehakt wödt valt späöne in Sinderen

Sinderen - Vrijdag 5 t/m zaterdag 6 juli 2024

Op donderdag 27 en vrijdag 28 juni en op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli zal toneelgezelschap ’t Buurtschap op de unieke locatie in ’t Miggelsbusken aan de Kasteelweg weer een luchtig openluchtspel ten tonele gaan brengen.
In “Waor 'ehakt wödt valt späöne” zien we een klein Achterhoeks dorpje aan de Duitse grens, aan het begin van de jaren 60. De sfeer is er gemoedelijk met af en toe een kat en muisspel met de douanes…..Niets bijzonders, alles gaat z’n gangetje. Deze rust verandert wanneer Dora wacht op een bericht. In korte tijd krijgt niet alleen Dora, maar ook de overige bewoners van dit grensdorpje te maken met veranderingen en die zullen er flink inhakken. Maar zoals het spreekwoord al zegt : Waor 'ehakt wödt, valt späöne….
Kaarten kosten € 17,50.
aanvang
20:00 uur.
eindtijd
22:30 uur.
locatie
Miggelsbusken Kasteelweg 1
plaats
Sinderen (gem. Oude_IJsselstreek)
tel.
email
website

Wiekense Kermis in Gendringen

Gendringen - Zaterdag 6 t/m dinsdag 9 juli 2024

In het weekeind van 6 t/m 9 juli staan de buurtschappen Wals Wieken en de Milt in het teken van de jaarlijkse Wiekense Kermis, deze wordt georganiseerd door het Schuttersgilde Wals Wieken Milt. Vier dagen kermis en volksfeest en muziek in de feesttent.
locatie
Buurtschap Wieken
plaats
Gendringen (gem. Oude_IJsselstreek)
website

Dreamfields in Lathum

Lathum - Zaterdag 6 juli 2024

Het Dreamfields Festival word gehouden op 6 juli op het prachtige recreatiegebied Rhederlaag in Lathum. Een prachtig uitzicht over het water, met de boten, heuvels op de achtergrond en een mind-blowing zonsondergang heeft zich bewezen als de ideale locatie voor een festival te zijn. Verwacht 6 area’s met de beste EDM-, Urban-, House- Hardstyle- en Feestartiesten.
De kaartverkoop via de site van de organisatie. De minimumleeftijd is 18 jaar.
aanvang
12:00 uur.
locatie
Rederlaag
plaats
Lathum (gem. Zevenaar)
website

De ronde van Bredevoort in Bredevoort

Bredevoort - Zaterdag 6 juli 2024

Zaterdag 6 juli vindt de 6e editie van de Ronde van Bredevoort plaats. Het centrum van het vestigingsstadje Bredevoort is het decor van het evenement. De start van de wielerronde vindt plaats op t Zand. De Ronde van Bredevoort is exact 1.7 kilometer. Naast de wielerronde vinden er diverse activiteiten plaats in Bredevoort. De activiteiten zijn voor jong en oud.
aanvang
16:00 uur.
eindtijd
20:00 uur.
locatie
Centrum Bredevoort
plaats
Bredevoort (gem. Aalten)
email
website

Blues Rond de Kerk in Lochem

Lochem - Zaterdag 6 juli 2024

Zaterdag 6 juli is het weer zover. Blues Rond de Kerk in Lochem met: Julian Sas Band, The Hokum Syndicate ft Big Bo (Bo Brocken), The Lochmess Clan en Rock 'n' Ride - band
Aanvang 20.00 uur en natuurlijk volledig gratis!
aanvang
20:00 uur.
locatie
Grote Markt
plaats
Lochem (gem. Lochem)
website

VVV Fietstocht in Neede

Neede - Zondag 7 juli 2024

Op zondag 7 juli organiseren de vrijwilligers van de VVV Neede de jaarlijkse VVV Fietstocht. Zij hebben een prachtige route van 35 km uitgezet door het Achterhoekse en Twentse landschap. U kunt starten tussen 9.30 en 11.30 uur bij de VVV-winkel aan de Oudestraat.
De kosten bedragen € 6,- per persoon, inclusief een consumptie onderweg en een gratis lot. Er is voldoende parkeergelegenheid bij de supermarkten.
aanvang
09:00 uur.
eindtijd
11:00 uur.
locatie
VVV Neede, Oudestraat 52c
plaats
Neede (gem. Berkelland)
tel.
email
website

Tuinconcert in Doetinchem

Doetinchem - Zondag 7 juli 2024

Symfonisch Blaasorkest Gaanderen en Jong SBOG geven op zondag 7 juli een Tuinconcert . Met o.a. muziek van Scott Joplin en Duke Ellington, een Spaanse paso-doble en de fraaie concertmars Punchinello van William Rimmer. Bij slechte weersomstandigheden wordt uitgeweken naar sport- en cultureel centrum De Pol. Kijk daarom op de avond voor het concert nog even op de website van de organisatie.
Toegang: vrije gift.
aanvang
11:00 uur.
eindtijd
13:00 uur.
locatie
Het Onland, Rekhemseweg 175
plaats
Doetinchem (gem. Doetinchem)
tel.
email
website

VVV Zomerfietstocht in Terborg

Terborg - Zondag 7 juli 2024

Op zondag 7 juli organiseert de werkgroep Fietsen en Wandelen van de VVV Oude IJsselstreek een VVV Zomerfietstocht. Er kan gestart worden tussen 11.00 en 13.00 uur bij Lunchroom Met Liefde, Sint Jorisplein 1b. Deelnemers krijgen een routebeschrijving mee.
Inschrijfgeld € 2,50 per persoon.
aanvang
11:00 uur.
eindtijd
13:00 uur.
locatie
Lunchroom Met Liefde, St. Jorisplein 1b
plaats
Terborg (gem. Oude_IJsselstreek)
tel.
email
website

Culturele Zondag in Doesburg

Doesburg - Zondag 7 juli 2024

De Culturele Zondag Doesburg is een manifestatie die elke 1e zondag van de maand gehouden wordt. Kunstenaars, galeries, podia, musea en bijzondere locaties openen dan de deuren voor het publiek. Tijdens deze dag kunt u van kunst, ambacht en cultuur genieten in de historische omgeving van de binnenstad van Doesburg, Culturele Hanzestad aan de IJssel.
Openingstijden: elke 1e zondag van de maand van 12:00 – 17:00 uur. Deelnemers zijn te herkennen aan een witte vlag.
Bij VVV Doesburg is een brochure verkrijgbaar met daarop een wandelroute langs de verschillende deelnemers. De VVV is tijdens deze zondag geopend tussen 12:00 en 16:00 uur.
aanvang
12:00 uur.
eindtijd
17:00 uur.
locatie
VVV Kloosterstraat 15
plaats
Doesburg (gem. Doesburg)
email
website

Zomerfeesten in Rietmolen

Rietmolen - Donderdag 11 t/m zondag 14 juli 2024

Van donderdag 11 t/m zondag 14 juli worden in Rietmolen de Zomerfeesten gehouden met volop activiteiten voor jong en oud en veel muziek. De Zomerfeesten Rietmolen hebben een regionale aantrekkingskracht op zowel de Achterhoek en Twente. Een uitgebreid programma kunt u vinden op de website van Zomerfeesten Rietmolen.
locatie
Feestweide, van Everdingenstraat
plaats
Rietmolen (gem. Berkelland)
email
website

Achterwehls Schuttersfeest in Nieuw-Wehl

Nieuw-Wehl - Vrijdag 12 t/m zondag 14 juli 2024

Het Achterwehls Schuttersfeest wordt gehouden op 12 t/m 14 juli. Dit jaar is er wederom op vrijdagavond het Achterwehls Piratenfeest met lokale piratenzenders. Op zaterdag is de viering in de tent, gevolgd door een heerlijke en gratis brunch. Daarna barst de strijd los tijdens de Eendrachtspelen en 's avonds is er feest in de tent met Bandje Voor De Sfeer!
Op zondag vinden, zoals gebruikelijk, diverse wedstrijden plaats en is er van alles te doen in en om de tent. Ook voor de jeugd! In de middag stapt het huisorkest Freeline het podium op en wordt er gezellig gedanst tot ongeveer 22.00 uur
locatie
Nieuw Wehlseweg
plaats
Nieuw-Wehl (gem. Doetinchem)
website

Foodtruck Festival Achterhoek in Braamt

Braamt - Vrijdag 12 t/m zondag 14 juli 2024

Van vrijdag 12 t/m zondag 14 juli vormt het terrein van Markant Outdoorcentrum in Braamt opnieuw het sfeervolle decor voor het Foodtruck Festival Achterhoek. Ruim 20 Foodtrucks, 15 activiteiten en 40 artiesten zullen dit weekeind neerstrijken op het sfeervolste terrein van de regio! Laat je verrassen door heerlijke gerechten van foodtrucks uit de hele wereld, geniet van lokale speciaalbieren, bijzondere wijnen en de beste koffies van de barista. Terwijl jij proeft, kunnen de kinderen buitenspelen, kun jij je ontspannen bij een kampvuurtje of een rondje varen met de kano. Tijdens het foodtruckfestival kun je genieten van leuke live optredens en diverse straattheateracts.
Gratis toegankelijk.
locatie
Markant Outdoorcentrum, Gildeweg 7
plaats
Braamt (gem. Montferland)
email
website

Tuinfeest Azum in Azewijn

Azewijn - Vrijdag 12 juli 2024

Een keer per jaar veranderd het grasveld naast de molen in Azewijn tot een groot feestterrein. Tuinfeest Azum, waar het bier nog in de fles zit. Een ouderwets gezellig feest. Gratis drank en goede muziek zorgen elk jaar weer voor een gezellige sfeer. Tuinfeest Azum wordt al jaren met succes georganiseerd door Schutterij Wilhelmina met dit jaar de muzikale medewerking van Bizzey, Otto Wunderbar, Ghijs de Bruin, P-RED, en ROXX
Entree 18+: € 35,- (incl. bier, fris, wijn & mix) Tickets verkrijgbaar via de site van de organisatie.
aanvang
20:00 uur.
locatie
Molenweg 9
plaats
Azewijn (gem. Montferland)
website

Natuurtheater Zeddam: NosTres in Zeddam

Zeddam - Vrijdag 12 juli 2024

Op vrijdagavond 12 juli treed de band NosTres op in het Natuurtheater Zeddam. De band is in 2013 begonnen als trio. De roots van NosTres liggen in de Caribiën, geboren en getogen op de Nederlandse Antillen en Venezuela. In hun eigen nummers mengen zij traditionele ritmes en ongebruikelijke gitaarstrums tot swingende Grooves waarbij je niet kan blijven stilstaan. De meerstemmige zang maakt het geheel betoverend.
Tickets € 12.50 zie website organisatie.
De entree is € 10,=
aanvang
20:00 uur.
eindtijd
22:00 uur.
locatie
Natuurtheater Gildepad 2 Zeddam
plaats
Zeddam (gem. Montferland)
tel.
email
website

Lay Low in Lintelo

Lintelo - Zaterdag 13 juli 2024

"When they go high, we lay low!" - Zaterdag 13 juli wordt het festival Lay Low in Lintelo gehouden. Een dag vol plezier met gezellige mensen, heerlijk eten, en hopelijk mooi weer. Het belooft een divers en kleinschalig programma te worden. De line-up voor het aankomende festival is als volgt: The Cowpokes met pure bluegrass, La Ratte met dampende blues, The Outbound Scallywag Carnival met old-school country, The Tailshakers met lekkere ouderwetse Rock & Roll, en What the Hek met een lekker akoestisch geluid.
Er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Dus als je wilt komen, stuur dan een e-mail naar de organisatie van het evenement met het aantal personen en je adresgegevens.
plaats
Lintelo (gem. Aalten)
email
website

Oerse Kermis in Ulft

Ulft - Zaterdag 13 t/m dinsdag 16 juli 2024

Schutterij De Eendracht organiseert van zaterdag 13 t/m dinsdag 16 juli de kermis op het Zwarte Plein in Oer. Het is een volksfeest met kermis en muziek in de feesttent. Dinsdag om 22.45 uur Fantastisch vuurwerk voor de Oerse gemeenschap.
Alle dage vrij entree in de feesttent.
locatie
Zwarte Plein
plaats
Ulft (gem. Oude_IJsselstreek)
website

Kermis Kennedyplein in Ulft

Ulft - Zaterdag 13 t/m dinsdag 16 juli 2024

Het Schuttersgilde Sint Hubertus organiseert op zaterdag 13 t/m dinsdag 16 juli het Lunapark op het Kennedyplein tijdens de Ulftse Kermis. Het plein staat vol met leuke attracties en er worden diverse activiteiten georganiseerd. Er wordt op het kermisterrein aan het Kennedyplein een tent geplaatst en er is voor live muziek gezorgd.
Alle kermisactiviteiten van Sint Hubertus zijn gratis toegankelijk.
locatie
Kennedyplein
plaats
Ulft (gem. Oude_IJsselstreek)
website

Polse Kermis in Ulft

Ulft - Zaterdag 13 t/m dinsdag 16 juli 2024

In het tweede weekend van juli is het weer feest bij Schuttersgilde St. Joris op de Pol. Van zaterdag 13 t/m dinsdag 16 juli is het tijd voor de Polse Kermis! De muziek wordt verzorgd door de Perfect Showband, DJ.I.M en Wir sind SPITZE!
locatie
De Pol
plaats
Ulft (gem. Oude_IJsselstreek)
website

Autocross Masters in Netterden

Netterden - Zaterdag 13 t/m zondag 14 juli 2024

In het weekend van 13 en 14 juli is de Autocross baan aan Netterdensestraat 15 in Netterden het decor van de Autocross Masters. Het is een autocross evenement verdeeld over 2 dagen met deelnemers uit Nederland, Duitsland en België. Met rijders van 4 jaar in mini buggy's tot de super klasse waarin alles is toegestaan. Zaterdag manche 1 en 2 en de tijd finale. Zondag manche 3, halve finale, finale en superfinale.
Kassa open vanaf 7.00 uur. Entree per dag €15,- Kinder tot 12 jaar gratis onder begeleiding.
aanvang
08:30 uur.
locatie
Netterdensestraat 15
plaats
Netterden (gem. Oude_IJsselstreek)
website

Vive la France in Hummelo

Hummelo - Zaterdag 13 t/m zondag 14 juli 2024

Vive la France is een 2 daagse brocante- en kunstfair op zaterdag 13 en zondag 14 juli. Voor deze 10e editie mag de bezoeker weer een hoogstaand aanbod en een grote diversiteit verwachten. De Hummelose Fair is een van de grootste brocante fairs van het land en wordt door kenners gewaardeerd vanwege het kwalitatief hoogstaande aanbod. Naast brocante en kunst is er een groot aanbod van muziek en theater en zijn de horeca en streekproducten rijkelijk vertegenwoordigd.
Tickets € 6,50 in de voorverkoop en € 7,50 aan de kassa. Parkeerticket € 5,00.
aanvang
11:00 uur.
eindtijd
18:00 uur.
locatie
Centrum
plaats
Hummelo (gem. Bronckhorst)
email
website

Internationale Zomer Boekenmarkt in Bredevoort

Bredevoort - Zondag 14 juli 2024

Op zondag 14 juli wordt er in Bredevoort een Internationale Zomer Boekenmarkt gehouden. Het pittoreske vestingstadje Bredevoort is al ruim 25 jaar de nationale Boekenstad van Nederland. Rondom de Koppelkerk in Bredevoort bieden diverse boekhandelaren uit het hele land en handelaren uit Duitsland hun boeken aan. Kom gezellig struinen tussen de boeken en kom op adem met een lekker kopje koffie in het Boekencafé van de Koppelkerk. De toegang is gratis.
aanvang
10:00 uur.
eindtijd
16:00 uur.
locatie
Rondom de Koppelkerk
plaats
Bredevoort (gem. Aalten)
website

VVV Zomerfietstocht in Silvolde

Silvolde - Zondag 14 juli 2024

Op zondag 14 juli organiseert de werkgroep Fietsen en Wandelen van de VVV Oude IJsselstreek een VVV Zomerfietstocht. Er kan gestart worden tussen 11.00 en 13.00 uur bij Café ‘t Molentje, Molenweg 3. Deelnemers krijgen een routebeschrijving mee.
Inschrijfgeld € 2,50 per persoon.
aanvang
11:00 uur.
eindtijd
13:00 uur.
locatie
Café ‘t Molentje, Molenweg 3
plaats
Silvolde (gem. Oude_IJsselstreek)
tel.
email
website

52e Fiets4Daagse in Borculo

Borculo - Dinsdag 16 t/m vrijdag 19 juli 2024

Jaarlijks organiseert Toeristische Informatie Borculo de Fiets4Daagse in de prachtige omgeving van Borculo. Nieuw: andere afstanden voor de routes! We hebben per dag 3 afstanden om uit te kiezen: 30 km, 45 km en 60 km. Voor elke dag zijn weer nieuwe routes in de maak. De boerderijendag zal weer op donderdag zijn. Een gezellig sportief evenement voor alle leeftijden.
De start is dagelijks vanaf 8.30 uur bij de tent op het pleintje bij de Zompenloods, Graaf Wichmanstraat 48a Borculo. Het blijft mogelijk om dagelijks in te schrijven bij de startlocatie. Je kunt inschrijven voor 4 dagen maar ook voor 1 dag.
aanvang
08:30 uur.
locatie
Graaf Wichmanstraat 48a
plaats
Borculo (gem. Berkelland)
email
website

Breulyfeest in Ooy

Ooy - Zaterdag 20 juli 2024

Op zaterdag 20 juli verzorgt c.v. De Toetenburgers weer het buitenfeest “aan de oever van de Breuly”, een prachtige recreatie gebied tussen Ooij en Zevenaar. Het Breulyfeest beleeft dit jaar haar 30e editie en bestaat uit feest, spektakel, dansjes, drankjes, gezelligheid en muziek door twee bands op één groot podium. Line-Up: De bands Roxx en Prezz.
Tickets: € 20.- via de site van de organisatie. Toegang vanaf 18 jaar
aanvang
19:00 uur.
eindtijd
00:30 uur.
locatie
Recreatie gebied de Breuly Breulylaan 3
plaats
Ooy (gem. Zevenaar)
website

Zomeravond Concert Estudiantina Ensemble in Ruurlo

Ruurlo - Zaterdag 20 juli 2024

Het achtkoppige Cubaanse ensemble Estudiantina geeft op zaterdag 20 juli in de tuin van Pannenkoekenboerderij De Heikamp een zomeravond concert. Dat wordt een avond genieten van meeslepende Cubaanse klanken.
Kaarten à € 16,50 zijn verkrijgbaar via de site van de organisatie en aan de kassa. De jeugd t/m 18 jaar heeft gratis toegang.
aanvang
20:30 uur.
eindtijd
23:00 uur.
locatie
Pannenkoekenboerderij Heikamp, Hengeloseweg 2
plaats
Ruurlo (gem. Berkelland)
tel.
email
website
  • Ma
  • Di
  • Wo
  • Do
  • Vr
  • Za
  • Zo

Tip: Kies een dag of maand om onze agenda te bekijken


Adverteren

Adverteer voor slechts €10,-
Adverteer voor slechts €10,-  in excl btw per maand!
excl btw per maand!

Vakantiehuisjes

Bungalowpark 't Kooiveld Simmelink
Bungalowpark 't Kooiveld Simmelink in Winterswijk
Winterswijk

Kastelen-en-landhuizen

Landgoed Tandem
Landgoed Tandem in Westendorp
Westendorp

Musea

Zilvermuseum Doesburg
Zilvermuseum Doesburg in Doesburg
Doesburg

Groepsverblijven

Groepsaccommodatie Erf Bosgunst
Groepsaccommodatie Erf Bosgunst in Hengelo
Hengelo

Campings

Camping Boomans
Camping Boomans in Aalten
Aalten

Hotels

Hotel café restaurant Prinsen
Hotel café restaurant Prinsen in Haarlo
Haarlo

Suggesties, tips en veel meer....

Overnachten

Eropuit

Overnachten