U bevindt zich ⇒ Home / Evenementen / Aanmelden

Het aanmelden van evenementen - Achterhoek Agenda

AANMELDEN EVENEMENTEN

Lees eerst onderstaand of ga verder naar het aanmeldformulier »

Het aanmelden gaat als volgt te werk:
Lees eerst onderstaande info. Onder aan de pagina treft u de link naar ons aanmeld formulier!
Bij voorkeur meld u uw evenement ruim op tijd bij ons aan. Dit heeft als voordeel dat bezoekers in een vroeg stadium kunnen beschikken over informatie over uw evenement. Tevens nemen zoekmachines de geplaatste tekst over in hun zoek resultaten.

Invullen:
Vul de gegevens op het formulier in. Dit formulier staat op de volgende pagina. Het gaat daarbij om:

Als u het formulier instuurt, ontvangt u van ons een mail met een bevestigingslink op uw emailadres. Dit gaat volledig geautomatiseerd en zonder tussenkomst van een beheerder.

Bevestiging
Zodra u de bevestigingslink heeft aangeklikt, nemen wij uw aanmelding in behandeling. De beheerder van de agenda ontvangt dan een melding dat er een evenement is aangemeld in de database. We beoordelen de aanmeldingen in de volgorde waarin we ze hebben ontvangen. We stellen uw geduld daarbij op prijs. Stuurt u aub niet meermaals de zelfde aanmelding! Als alles naar behoren is ingevuld wordt uw aanmelding opgenomen in de agenda van www.achterhoekpromotie.nl, www.gelderland-promotie.nl, www.gelderse-achterhoek.nl, www.achterhoekrecreatie.nl, en op websites van derden (o.a. www.weerstation-lichtenberg.nl).

Voorbehoud
Achterhoek Promotie behoudt zich het recht voor om aanmeldingen niet te plaatsen of teksten aan te passen of in te korten. Evenementen die op het laatste moment worden aangemeld lopen het risico niet behandeld te worden. Workshops, demonstraties, besloten activiteiten tegen betaling, healings, lezingen en cursus data worden niet geplaatst. In overleg en tegen betaling is adverteren wel mogelijk. Neem hierover vrijblijvend contact met ons op.

Culturele instellingen en Poppodia
Culturele instellingen en Poppodia kunnen gratis hun evenementen/optredens plaatsen in onze agenda met verwijzing naar hun website.

Info voor de horeca en bandjes
Het is voor ons onmogelijk alle optredens van bandjes te plaatsen. Activiteiten met een regonale uitstraling worden wel door ons geplaatst. In overleg en tegen betaling is adverteren mogelijk. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Ga verder naar het aanmeldformulier »