U bevindt zich ⇒ Home / Evenementen / Aanmelden

Het aanmelden van evenementen - Achterhoek Agenda

AANMELDEN EVENEMENTEN

Lees eerst onderstaand of ga verder naar het aanmeldformulier »

Let op voordat u een evenement aanmeld!
Kijk eerst of uw evenement al vermeld staat in onze agenda. Evenementen uit het verleden plaatsen we soms door naar het nieuwe jaar.
Is de informatie die wij hebben gebruikt niet actueel of naar wens! Stuur ons dan een verzoek via info@achterhoekpromotie.nl met de juiste informatie om dit aan te passen. U hoeft dan geen gebruik te maken het formulier.

Het aanmelden gaat als volgt te werk:
Onder aan de pagina treft u de link naar ons aanmeld formulier!
Bij voorkeur meld u uw evenement ruim op tijd bij ons aan. Dit heeft als voordeel dat bezoekers in een vroeg stadium kunnen beschikken over informatie over uw evenement. Tevens nemen zoekmachines de geplaatste tekst over in hun zoek resultaten.

Invullen:
Vul de gegevens op het formulier in. Dit formulier staat op de volgende pagina. Het gaat daarbij om:

Als u het formulier instuurt, ontvangt u van ons een mail met een bevestigingslink op uw emailadres. Dit gaat volledig geautomatiseerd en zonder tussenkomst van een beheerder.

Bevestiging
Zodra u de bevestigingslink heeft aangeklikt, nemen wij uw aanmelding in behandeling. De beheerder van de agenda ontvangt dan een melding dat er een evenement is aangemeld in de database. We beoordelen de aanmeldingen in de volgorde waarin we ze hebben ontvangen. We stellen uw geduld daarbij op prijs.
Stuurt u aub niet meermaals de zelfde aanmelding! Als alles naar behoren is ingevuld wordt uw aanmelding opgenomen in de agenda van www.achterhoekpromotie.nl, www.oost-gelderland.nl, www.gelderland-promotie.nl, www.gelderse-achterhoek.nl en www.achterhoekrecreatie.nl.

Voorbehoud
Achterhoek Promotie behoudt zich het recht voor om aanmeldingen niet te plaatsen of teksten aan te passen of in te korten. Evenementen die op het laatste moment worden aangemeld lopen het risico niet behandeld te worden. Workshops, demonstraties, besloten activiteiten tegen betaling, healings, lezingen en cursus data worden niet geplaatst. In overleg en tegen betaling is adverteren wel mogelijk. Neem hierover vrijblijvend contact met ons op.

Culturele instellingen en Poppodia
Culturele instellingen en Poppodia kunnen gratis hun evenementen/optredens plaatsen in onze agenda met verwijzing naar hun website.

Info voor bandjes artiesten
Het is voor ons onmogelijk alle optredens van bandjes en artiesten te plaatsen. Het aanmelden van optredens moet via de Culturele instellingen en Poppodia gaan. Zij kunnen gratis optredens aanmelden.

Info voor de horeca
Heeft u meerdere optredens per jaar dan kunt u als Poppodium in aanmerking komen. Als Poppodium kunt U gratis uw evenementen aanmelden in onze Agenda.

Ga verder naar het aanmeldformulier »