Groepsaccommodatie Erf Bosgunst - Hengelo

Adres: Vordenseweg 80
7255 LE Hengelo Gld
Tel: 0575-464074
fax/06: n.v.t.
Een sfeervol vakantieverblijf geschikt tot en met 14 personen. Met 5 slaapkamers, gezellige living(s) voorzien van alle gemakken. Altijd de privacy van één groep én lekker veel (speel)ruimte op een voormalig boerenerf. Een locatie, die staat voor rust, ruimte, gezellig, kindvriendelijk, sfeervol en bovenal genieten. Samen weg, met het gevoel van thuis! En uw trouwe viervoeter mag gezellig mee! (mits vooraf vermeld)lak.
 Internet:    www.bosgunst.nl email:    info@bosgunst.nl

Groepsaccommodatie 'Kom in de Bedstee Aalten'

Adres: Eskesweg 5
7121 LZ Aalten
Tel: 0543-451420
fax/06: n.v.t.
Altijd al in een heuse bedstee willen slapen? Onze groepsaccommodatie met 15 bedstedes voor 30 personen is van alle gemakken voorzien. Voor de kleintjes is er een campingbedje en een kinderstoeltje. Binnen is een modern en zeer ruim dagverblijf met een prachtige speelgelegenheid, buiten vindt u een groot grasveld met veel speeltoestellen. Het huis ligt in een mooie fiets- en wandelomgeving tussen Aalten en Winterswijk, zodat u alle kanten op kunt.
 Internet:    www.groepsaccommodatie-komindebedstee.nl email:    info@groepsaccommodatie-komindebedstee.nl

Groepsaccommodatie 'n Ibink

Adres: Arfmanssteeg 1
7261 KB Ruurlo
Tel: 0573-451796
fax/06: 06-51901506
Wij hebben 2 vakantiewoningen voorzien van alle gemakken die tevens kunnen worden doorgeschakeld door een dubbele deur tot een riante 16 persoons groepsaccomedatie. Ons bedrijf een Boter en Kaasboerderij, tevens mini-camping ligt in het "hartje" van de Gelderse Achterhoek in een bosrijke omgeving op 2 km. afstand van het dorp Ruurlo.
 Internet:    www.nibink.nl email:    info@nibink.nl

Groepsaccommodatie 'Kom in de Bedstee Woold'

Adres: Harkel Wassinkweg 6
7108 CG Winterswijk
Tel: 06-29303016
fax/06: n.v.t.
Slapen in een echte bedstee. Dat is romantisch en nostalgisch. 'Kom in de Bedstee Woold' staat in een rustgevende en bosrijke omgeving bij Winterswijk. De vakantiewoning is ingericht voor 12 personen en heeft 6 2-persoons bedsteden. Het vakantiehuis dateert van 2012, is van alle luxe voorzien en heeft een grote tuin. U kunt hier direct de natuur in fietsen of wandelen. Voor de kleintjes is er een campingbedje en een kinderstoeltje én buiten zijn er speeltoestellen.
 Internet:    www.komindebedsteewinterswijk.nl email:    dianne@komindebedsteewinterswijk.nl

Overige links: Groepsverblijven-overzichtspagina van Achterhoek en Liemers

Op de volgende pagina treft u een overzicht met verwijzingen naar diverse groepsverblijven en groepsaccommodaties in Achterhoek en Liemers.

Groepsverblijven en groepsaccommodaties lenen zich uitstekend voor familie- en vriendengroepen, voor personeelsuitjes, voor productpresentaties en natuurlijk voor seminars en andere bijeenkomsten voor bedrijven, overheid en instellingen.

We hebben de groepsverblijven voor u per plaats gerangschikt.
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden bij de aangemelde sites uit de Regio Oost-Gelderland.

 Overige links:     Groepsverblijven overzicht Extra vermelding met logo

Advertenties

Google

Zondag 19 november 2017 © 2000 - 2017: Concept en Realisatie Achterhoek Promotie.nl - Alle rechten voorbehouden voor teksten, afbeeldingen en overige zaken